کاربردهای خوراکی گلاب

کاربردهای خوراکی گلاب

گلاب دارای طعمی بی‌نظیر است و به مقدار زیادی در غذاهای خاورمیانه و فارس استفاده می‌شود، به خصوص در شیرینی‌هایی مانند نان بادامی ، راحت‌الحلقوم و باقلوا. 

در ایران همچنین ممکن است گلاب به چای، بستنی، کلوچه و دیگر شیرینی‌ها، به مقدار کمی اضافه ‌شود و در دنیای عرب، پاکستان، و هند، برای طعم دادن به شیر و دیگر فرآورده‌های لبنی مانند پودینگ برنج استفاده می‌شود. علاوه‌بر این، گلاب ماده‌ اصلی در نوشیدنی لسی است که از ماست، شکر و آب میوه‌های مختلف ساخته می‌شود.در مالزی و سنگاپور گلاب با شیر، شکر و رنگ خوراکی صورتی ترکیب می‌شود تا نوشیدنی شیرین باندونگ تولید شود.در بخش‌هایی از خاورمیانه، گلاب به طور رایجی به شربت آب‌لیمو اضافه می‌شود. 

  • توسط مدیریت آموزش
  • 1395/08/01
  • 1077
  • گلاب,طوبی,گلاب طوبی,کابردهای خوراکی گلاب

پیام ها


ارسال پیام

ارسال پیام

آخرین مطالب

درخواست نمایندگی

درخواست نمایندگی

درخواست نمایندگی گلاب طوبی در سراسر ایران

کاربردهای خوراکی گلاب

کاربردهای خوراکی گلاب

گلاب دارای طعمی بی‌نظیر است و به مقدار زیادی در غذاهای خاورمیانه و فارس استفاده می‌شود، به خصوص در شیرینی‌هایی مانند نان بادامی ، راحت‌الحلقوم و باقلوا. 

اثرات مفید گلاب بر پوست بدن

اثرات مفید گلاب بر پوست بدن

یکی از مهم ترین کاربردهای گلاب، جهت مواظبت از پوست است. گلاب برای انواع پوست ها به خصوص پوست های خشک و حساس مناسب است.

تشخیص گلاب خالص از تقلبی

تشخیص گلاب خالص از تقلبی

بدون شک گلاب ایران به خصوص گلاب کاشان یکی از ممتازترین گلاب ها در دنیا بوده که علاوه بر خواص دارویی دارای ویژگی های بهداشتی و خوراکی نیز می باشد.

محصولات تصادفی

  • گلاب
  • گزنه
  • نعنا
  • هل
  • چهل گیاه
  • شیرین بیان
  • خارشتر
  • بیدمشک
  • بهار نارنج
  • بومادران
  • بوقناق
  • آویشن
  • بومادران
  • چهل گیاه
  • گلاب
  • کاسنی
  • گزنه
  • نعنا